Nuke hírcsokor

Fennálásának eddigi legtartalmasabb évét zárta a Nuke zenekar. Az év elején elért 3. helyezés a szarvasi WAN2 tehetségkutatón, és a folyamatos koncertezés meghozta a gyümölcsét. Februárban a banda hivatalos BPRNR tag lett, amely rengeteg koncertlehetőséget biztosított a fővárosban, vidéken és a nagyobb nyári fesztiválokon ( Sziget, Hegyalja, WAN2, Rockmaraton..stb ). A nyár csúcspontjaként a zenekar megnyerte a pécsi Rockmaratonon megrendezett egyhetes Local Heroes tehetségkutatót, melynek köszönhetően meghívást kaptak Magdeburgba, ahol ‘special guest’-ként léphettek fel a Local Heroes döntőjén, mely Európa egyik legnívosabb tehetségkutatója. A kiruccanás során sok külföldi zenekarral illetve szervezővel ismerkedtek meg, ezért ebben az évben több külföldi koncert is várható.

A banda két válogatáslemezen is helyet kapott egy-egy számmal ( BPRNR, Kompresszió ). Az év során sor került egy-két exkluzív koncertre,melyek során olyan fellépők előtt zenélhettek,mint a pl. a Backyard Babies.

A zenekarban időközben megfordult Fischer Máté a Rémemberből, mint basszusgitáros, és jelenleg Gouth Zalán tölti be ezt a posztot a Scary Guys-ból, de a zenekar továbbra is várja a lelkes jelentkezőket, immáron szintis poszton is.

A debütáló lemez felvétele átcsúszott erre az évre, de ha minden jól megy akkor április környékére elkészül, és onnantól nincs megállás.

Reméljük 2007 is hasonlóan eseménydúsan fog eltelni.