Novemberben érkezik Marilyn Manson új lemeze, itt egy új dal

Két visszatérő dal, jó pár koncert, és egy már előre teltházas jövő évi EU-turné bejelentése után Marilyn Manson bejelentette 12. nagylemezét, amiről egy újabb friss dalt is közzétett. Az új album, a One Assassination Under God – Chapter 1 négy évvel követi elődjét, a We Are Chaost, és amint a címe is mutatja, egy folytatásos koncepciós anyag lesz – leginkább a zenész elmúlt éveire építkezve, amiket a bíróságon töltött, többek közt nők elleni erőszak és manipuláció vádjával.

Az újonnan bemutatott tétel, a Sacrilegious egy repetitív, gótos beatre építkezik, ami jócskán merít a The Beautiful People-érából. Természetesen a november 22-én megjelenő anyagon helyet kapnak a korábban bemutatott dalok, az As Sick as the Secrets Within és a Raise the Red Flag is, meg még hat másik. Ezek itt:

  1. One Assasination Under God
  2. No Funeral Without Applause
  3. Nod If You Understand
  4. As Sick as the Secrets Within
  5. Sacrilegious
  6. Death Is Not a Costume
  7. Meet Me in Purgatory
  8. Raise the Red Flag
  9. Sacrifice of the Mass

Manson jelenlegi zenekara elég nagy nevekkel van tele: ott van Tyler Bates filmzeneszerző – aki a producere is volt az új albumnak -; ott van Rob Zombie volt basszere, Piggy D; az ex-Dillinger Escape Plan-dobos Gil Sharone; valamint a Code Orange gitárosa, Reba Meyers, aki valószínűleg pont a neme miatt szintén be lett találva az internet által, amiért csatlakozott a shock rocker csapatához.