Nova Rock ajánló

2005. június 12-én egy Green Day nevű amerikai zenekar elhagyja a színpadot egy észvesztő előadás után (backstage történések anyaga még az új Green Day CD/DVD, a “Bullet In A Bible” extrái között is megtalálhatóak), maguk mögött hagyva egy frenetikus és lenyűgözött közönséget.
A tavalyi év NOVAROCK fesztiválja, Nickelsdorf mentén a Pannonia mezőkön a legjobb és leghangosabb rockzenekarokat hozta el, olyanokat mint a System Of A Down, vagy a fent említett Green Day.
A kezdetektől fogva, a NOVAROCK fesztivál az egyik legjobban látogatott fesztivállá vált és utat talált minden rockrajongó szívébe.
Büszkén jelenthetjük be, hogy az idei évre a munkálatok a lehető legjobban haladnak. Olyan mega nagyságokkal, mint a METALLICA, a legendás GUNS’N’ROSES (Slash szerint az új anyagot nyugodtan lehet majd egy lapon említeni a régi hatalmas slágerek sikereivel), továbbá a PLACEBO, a TOOL, a MASSIVE ATTACK, a QUEENS OF THE STONE AGE, a 2006-os év egyetlen fesztivál fellépését a NOVAROCKON “elkövető” SPORTFREUNDE STILLER, a LIVE és a MOTÖRHEAD, akik 30-ik évfordulójukat ünnepelhetik, valamint olyan, az osztrák rockzene új generációját jelentő zenekarokkal, mint a JULIA, az idei fesztivál minden bizonnyal bekerül a történelemkönyvekbe!

Időpont: 2006. június 15-17.
Pannonia Fields II, Nickelsdorf/Burgenland

NOVA ROCK ENCORE
featuring KORN, DEFTONES, SOULFLY, 10 YEARS
2006. június 28., Bécs, Stadthalle

Hihetetlen fellépők! Miután a KORN le kellett, hogy mondja a NOVAROCK fellépést az összeegyeztethetetlen turnédátumok miatt, minden követ megmozgattunk, hogy Ausztriába hozzuk őket. Június 28-án Jonathan Davies énekes és bandája megmozgatják a bécsi Stadthallét. De ez még nem minden! A KORN mellett a brazil-metal találkozik az ütős hangszerekkel, azaz a legendás SOULFLY is fellép, és vigyázat, a méltán híres DEFTONES-t is hozzácsaptuk a fellépőkhöz. Figyelje mindenki a speciális NOVA ROCK ENCORE jegyet, amellyel kedvezményesen lehet bejutni erre a nagyszerű estére!

JEGYEK:
CD Pince / 1073 Budapest / Erzsébet krt. 37.
Hammer Zenebarlang / 1114 Budapest / Villányi út 10.
Headbanger / 1075 Budapest / Asbóth u. 17.
Wave / 1065 Budapest / Révay u. 4.
BPRNR Ticket Hotline kiszállítással: info@bprnr.com
Ticket Portál: www.ticketportal.hu

WEB:
www.novarock.hu