NIN – INGYENES NAGYLEMEZ!

Már a második Nine Inch Nails szám kerül fel a netre a semmiből. Először jött a hivatalosan is letölthető Discipline, majd most pedig az Echoplex. Az utóbbi szám ID-tagjei közt van egy kis infó, miszerint holnap (május 5.) egy kis meglepetést találunk a hivatalos nin-szájton.

Nem mellékesen úgy tűnik, Reznor új módszere, miszerint a kiadó megkerülésével, közvetlenül a zenekartól szerezheted be a lemezeket, sikerrel járt. A négy lemezes, instrumentális "Ghosts I – IV" hihetetlenül jól fogyott, köszönhető ez annak, hogy a lemezek mindössze 5 dollár lecsengetése után a tiéd lehettek, rendes, nyomdai minőségű nyomtatható booklettel.

Ami viszont ennél is meglepőbb, az az, hogy a 300$-t kóstáló ultrabrutál kiadás is rekordsebességgel elfogyott, rendületlenül bizonyítva az új modell létjogosultságát. Én a részemről támogatom az új modellt, mert ez helyrehozhatja a zenészek és a hallgatók közti megromlott bizalmi viszonyt. Kiváncsian várom a holnapi napot!

FRISSÍTÉS: Igen. jól sejtettük, hogy egy új nagylemezt harangoznak be a srácok, de arról álmodni sem mertünk volna, hogy mindez teljesen ingyenes lesz! Mi? Bizony, a The Slip című nagylemezért mindössze csak egy e-mail címet kell megadnod errefelé, és máris a tiéd a lemez – bookletestük, magas minőségű mp3-astül. Trent Reznor ezzel szeretné megköszönni az éveken keresztül tartó rajongói lojalitást. Ismét bebizonyította, hogy nem fél változtatni, ha szükségét érzi. Mit mondhatnék még? Köszönjük!