Nick Hipa bemutatta az első dalát Mire nevű új zenekarával

Miután Nick Hipa gitáros tavalyi kivált az As I Lay Dyingból, nem üldögélt sokáig a babérjain, és máris kihozott egy dalt az új zenekarával, a progos, groove-os metalcore-t játszó Mire-rel. A Refined című szám itt és most meg is hallgatható.

A 2017-ben alakult csapat további tagjai Benton McKibben énekes (ex-Moth) és Ryan Glisan gitáros (ex-Allegaeon, ex-Pyrithion, külön érdekesség, hogy ez utóbbiban Ryan az AILD-főnök Tim Lambesisszel zenélt együtt). A Mire 2018-ban már kiadott egy lemezt Shed címmel, bár azon az anyagon még csak Benton és Ryan dolgozott.

Hipa így nyilatkozott az új dalról, illetve a zenekar terveiről:

Nagyon lelkes vagyok, hogy végre új zenét oszthatok meg a Mire nevű zenekaromtól. Ryan, Benton és én 2017-ben kezdtük ezt az utazást azzal az egyszerű vággyal, hogy stílusát tekintve korlátok nélkül csinálhassunk zenét, ami a riff-alapú dalszerzés iránti közös csodálatunkból táplálkozik.

Az első single a Refined nevet viseli. Ez egy elég jól dübörgő tétel, ami csak egy apró darabját képviseli annak, amit közösen létrehoztunk. Remélem betalál, és alig várom, hogy még több újdonságot oszthassunk meg veletek a közeljövőben.

Nick korábbi zenekara, az As I Lay Dying szintén nem tétlenkedett a gitáros távozása után, és nemrég ők is kihozták az első új dalukat az elválás óta.