New Noise: új eseménysorozat!

A New Noise, a Skalar Music és a Dürer Kert közös rendezésében kéthetente új sorozat indul csütörtökönként a Dürer Kert kistermében New Noise: Rövid szoknyák | Hosszú éjszakák néven, ami feltörekvő hazai reménységeknek biztosít fellépési lehetőséget, úgy, hogy a nagyközönségnek ez egy forintjába sem kerül, és mindemellett még italakciók is akadnak a publikum számára. Az első két koncert pedig a következőképp fog kinézni:

– május 12-én mutatja be bemutatkozó nagylemezét az AWS (21:20-22:00). A srácok a Sunset-oldalhajtás We Try To Rememberrel (20:40-21:10) és a The Painter Breathes Againnel (20:00-20:30) lépnek színpadra. A koncertek után Dj Ozsee szórakoztatja a közönséget, akik már bizonyára kihasználták addigra, hogy a korsó Soproni 300 Ft, a Captain Morgan 450 Ft, a folyóbor pedig 140 Ft, ám az akciók csak este tízig érvényesek. Jelöld a Facebookon!

– május 26-án az új kiadványának megjelentetése előtt álló Orient Fall, a szintén stúdióból kilépő Brainlust, a tavaly nyolcszámos kiadvánnyal jelentkező Wasted Struggle és az idén debütált Emerging Beast fogja szórakoztatni a jónépeket. A fent vázolt italakciók érvényesek erre az estére is. Jelöld a Facebookon!

Hamarosan pedig további információkkal jelentkezünk, valamint figyeljétek a páratlan heteken zajló New Beat-sorozat koncertjeit is, ami az indie/pop szerelmeseinek ad majd lehetőséget a táncra.