Német nyelvű dalt adott ki a Parkway Drive

Ha írtam volna kritikát az utolsó Parkway Drive-lemezről, annak a konklúziója valami olyasmi lett volna, hogy az ausztrál banda egyre inkább a német sörmetál-fesztiválokra való dalokat ír. Persze ez a gondolat csak félig volt komoly, félig meg szellemeskedés, erre mit hoz az élet, a banda ma kerek perec megmutatta, hogy tényleg így van. Fogták ugyanis a Reverence egyik kvázi slágerét, a The Voidot, és kiadták németül. Az új verzió címe Die Leere, a legmeglepőbb dolog pedig az, hogy konkrétan tökre működik így átírva is, rendesen jól áll a dalnak a német szöveg. Már meg is lehet hallgatni az összes streamszolgáltatónál, jár mellé egy élő felvétel is a Wacken fesztiválről.

Update: A két új felvétel egy új koncertlemez előzetesei, ami március 27-én érkezik Viva the Underdogs címmel. Ez a banda azonos című dokumentumfilmjének a hivatalos soundtrackje lesz, rajta 11 élő felvétellel Wackenből és összesen 3 németre lefordított számmal. A számlista:

1. Prey
2. Carrion
3. Karma
4. The Void
5. Idols & Anchors
6. Dedicated
7. Absolute Power
8. Wild Eyes
9. Chronos
10. Crushed
11. Bottom Feeder
12. Würgegriff (Vice Grip)
13. Die Leere (The Void)
14. Schattenboxen (Shadow Boxing)

A banda április 6-án a Budapest Arénában koncertezik a Hatebreed, a Stick to Your Guns és a Venom Prison felvezetésével. Azt azért reméljük, hogy nálunk maradnak az angol szövegeknél.