Nemcsak ma, de jövőre is lesz Electric Callboy a Barba Negrában

Még egy egész hónapig tart az Electric Callboy (született: Eskimo Callboy) aktuális, szinte mindenhol telt házas EU-turnéja – aminek épp ma van a budapesti állomása a Barba Negrában -, de a németek már most bejelentették a következő európai körüket jövő tavaszra. Ennek szintén lesz hazai állomása, megint a ‘Negrában, 2023. április 15-én. A mai bulin már árulják is az early bird jegyeket a jövő évire, az online elővétel pedig pénteken 13 órakor indul.

A következő buli legalább két dologban biztos más lesz, mint a mostani. Egyrészt addigra bőven kijön a zenekar új albuma, a Tekkno (a pontos megjelenési dátum szeptember 9.), tehát a setlist is eszerint frissül majd. Másrészt pedig 2023-ig maga a Barba Negra is új helyre fog költözni, ezzel kapcsolatban későbbre ígért pontosabb infókat a szórakozóhely.

A mai bulira vonatkozó további infó, hogy a nagy érdeklődés miatt a koncert át lett rakva a nagyobbik, szabadtéri színpadra, ami tavaly még Barba Negra Track néven futott. Pár éve, amikor a Parkway Drive játszott ugyanígy a kinti színpadon áprilisban, eléggé fáztunk, szóval tessék melegen öltözni az aerobik foglalkozásra!