Négyszámos kislemezzel búcsúzik a Silent Homes

A budapesti Silent Homes bejelentette feloszlását, illetve búcsúzóul itt egy utolsó EP a progmetalcore-zenekartól. A négyszámos self-titled  kislemez felvételéért, a keverésért és a maszterelésért – ahogy eddig – ezúttal is Mede Gyuri gitáros a felelős, a borítót pedig Szabó Tamás frontember készítette.

A Silent Homes 2014-ben született meg Mede Gyuri egyszemélyes, instrumentális projektjeként, majd egy évre rá zenekarrá formálódott, énekkel kiegészítve. A srácok a mostanival együtt négy kislemezt, két klipes single-t és számos koncertet tudnak maguk mögött, és szépen fejlődtek az évek alatt: második EP-jükkel bekerültek a 2015-ös, harmadikkal pedig a 2017-es toplistánkba.

A csapat így köszön el a színtértől:

Az elmúlt időszakban eléggé csendben voltunk, ami azért van, mert sajnos úgy alakultak a dolgaink, hogy nem tudjuk tovább folytatni a zenekart. Köszönjük mindenkinek, aki bármilyen szinten is részese volt a rövid kis utunknak, mindig jó lesz visszaemlékezni erre a pár évre. Búcsúzásul felvettünk egy utolsó EP-t, amit az alábbi linken meg is hallgathattok, illetve hamarosan felkerül a legtöbb streaming oldalra is.