Négydalos kislemezt ad ki a Comeback Kid, itt van róla az első klipes tétel

A napokban igazolt le a SharpTone Recordshoz (August Burns Red, Emmure, Loathe stb.) a Comeback Kid, és ezt megünnepelvén a kanadai hardcore-banda be is jelentette, hogy Trouble címmel négydalos EP-t adnak ki március 15-én. A kislemez felvételi és produceri munkálatait maguk a srácok és John Paul végezték, míg a keverésért és a maszterért Will Putney (Thy Art Is Murder, Every Time I Die, Counterparts stb.)  felelt.

A bejelentés mellé megérkezett az első kedvcsináló is a Trouble in the Winner’s Circle képében, ami Andrew Neufeld énekes szerint a nyilvános összeomlásról szól, amikor a világ súlya ránk szakad, a tömeg pedig csendben szemléli a haláltusánkat, mint aranyhalakat az akváriumban (lásd a klipet).

A srácok az év végét és 2024-et is megtolják turnézás szempontjából, hazai dátum (egyelőre) nincs, viszont egy hét múlva, vagyis december 14-én Bécsben csapatják majd a The Amity Affliction, az Alpha Wolf és a Mugshot társaságában. Elég valószínű, hogy ott is felcsendül majd az új dal, ha már ennyire közönségénekeltetősre sikeredett.