Neck Sprain: újra együtt

Minden bizonnyal a legtöbb nyitott szemmel járó zenefanatikus számára már nem teljesen új a hír, miszerint a 90-es évek egyik nagyhatású hazai zenekara, a Neck Sprain egy kisebb szünetet követően újra aktivizálta magát , hiszen korábban mi is hírt adtunk a mozgolódás jeleiről a facebookon. Tavasszal egy grandiózus visszatérő koncertet, nyáron pedig egy friss nagylemezt is kapunk a srácoktól, a fejleményekről pedig álljon itt egy hivatalos közlemény:

„Újra aktív a Neck Sprain! A régi/új felállás tagjai a következők: Nagy Levente (ének/bőgő), Janó Mihály (gitár), Bánfalvi Sándor (dob) és Áron András (ének). A visszatérő koncertre április 6-án a Dürer Kertben kerül sor. Az irgalmatlan zúzást követően a zenekar a már meglévő 18 új számból kiválogatja a legjobbakat, hogy nyárra meg is jelenhessen egy új anyag. A további fejleményekről a hivatalos Facebook-oldalon lehet informálódni.”

Az áprilisi koncerten fellép még a Room of the Mad Robots és a Shapat Terror is.
Az alábbiakban pedig a Neck Sprain 2010-es londoni koncertjébe nézhettek bele, ami akkor az utolsó volt Bánfalvi Sanyival.