Napalm Death, Born From Pain buli

2006. október 30. Budapest @ Kultiplex

NAPALM DEATH (UK – Century Media Records)
BORN FROM PAIN (NL – Metal Blade Records)
NADIR (H)
+ support

Kezdés: 19.00
Belépő: 3.800 FT (elővét) / 4.200 FT (helyszín)
Jegyelővétel: Speed Westend, Underground store, Hammer, Headbanger, www.ticketportal.hu

A brit grind és extrém metál banda új albuma szeptember 18-án jelent meg a Century Media gondozásában. A legendás zenekar Smear Campaign (lejárató kampány) című korongja minden kompromisszumot mellőző,politikai témákban bővelkedő, súlyos és eklektikus korong, melynek kreatív, s egyben brutális zenei környezetébe vásott szövegei elgondolkodtató mondanivalót rejtenek.Az albumot az a Russ Russel producerelte, aki előző három lemezüket is, ezért igazi Napalm Death anyag született, mely még az előzőeknél is kegyetlenebbre ugyanakkor néhol dallamosabbra sikerült! Egyes dalokban a Swans hatása érvényesül, a Weltschmerz c intrót pedig a The Gathering énekesnőjének, Anneke Van Giersbergenek a hangja gazdagítja, aki az In Deference című track-en is hallható. Anneke mellett feltünik a lemezen Jamey Jasta -HATBREED-, Jello Biafra -DEAD KENNEDYS- is. Az extrém metál kedvelőinek kötelező gyakorlat, 18 év után is!!!

A Napalm supportja a teljes turnén hollandia első számú metalcore exportja a BORN FROM PAIN lesz. Idén már láthattuk Őket itthon a Hegyalja fesztiválom , de ezúttal az igazi terepükön, egy klubbulin köszönthetjük Őket. Új lemezük november végén „WAR” címmel jelenik meg a Meatlbalde gondozásásban.

Öszesen 400 db belépő áll rendelkezésre, ami gyaníthatóan elkel, úgyhogy mindenkinek javasoljuk jegyét vásárolja meg elővételben!