Nahát, már megint itt egy eddig kiadatlan August Burns Red-szám

Az utóbbi hetek rengeteg dalpremierje és egyéb megmozdulása után továbbra sem bír magával az August Burns Red, de nincs ezzel semmi probléma, sőt. A metalcore-alapbanda egy újabb, eddig kiadatlan számot mutatott be, Icarus címmel, amit Dustin Davidson így kommentált:

Az Icarus a tavalyi albumunk egyik B-oldalas száma, mert nem igazán passzolt a lemez hangulatához. Örülök, hogy a rajongóink most meghallgathatják, mert nagyon fülbemászó, és jó móka gitáron játszani. Ez az első olyan ABR-dal, amiben énekelek, és ha ismered a Best Case Scenario nevű mellékprojektem, akkor valószínűleg felismered majd annak a hatását a dalban.

A zenekar április 16-án fogja kiadni a Guardians Sessions című kislemezét, melyen az utóbbi időben megjelent feldolgozások, újragondolt és b-oldalas dalok lesznek összegyűjtve. A számlista az alábbi:

1. Standing in the Storm
2. Icarus
3. Chop Suey! (System of a Down-feldolgozás)
4. Westworld (Ramin Djawadi-feldolgozás)
5. Paramount (Reprise)
6. Extinct By Instinct (Reprise)

JB Brubaker gitáros szavai a kislemezről:

A Guardians Sessions EP alapját két dal adja: a Standing in the Storm és az Icarus. Ezeket a dalokat 2019 szeptemberében vettük fel, amikor befejeztük a Guardians albumunkat. Mindkét szám le lett hagyva a lemezről, mivel túl sok anyagunk volt, és ezek lettek a fekete bárányok.

Amikor 2020 márciusában minden turné leállt, elkezdtünk dolgozni pár feldolgozáson és a Guardians néhány dalának újragondolt változatain. Ezeket a dalokat 2020 nyarán vettük fel. Valahogy hasznosítani akartuk a váratlan szabadidőnket, ezért elkezdtünk dolgozni egy olyan projekten, ami szórakoztató lehet mind nekünk, mind rajongóinknak.

A tervek szerint a banda idén két koncertet is ad Budapesten, december 8. és 9-én, az addigra megnyíló új Dürer Kertben.