Mozizz együtt a Subscribe zenekarral!

Harmadik, Bookmarks című lemezének megjelenését együtt ünnepli rajongóival a Subscribe március 25-én, pénteken az Instantban. Az est folyamán a résztvevők megnézhetik kivetítőn a CD-vel egybekötött DVD-t, lesz dedikálás, fotózás, beszélgetés. A partyra a belépés ingyenes.

A közönségtalálkozó március 25-én 20 órakor kezdődik Budapesten, a VI. kerületi Intstant Vaddiszkó termében. A Bookmarksot itt már meg lehet venni fizikai formában is, az első harminc vásárló Subifröccsöt kap ajándékba. A lemezre továbbra is elő lehet rendelni a Twelve Tones kiadónál, illetve a dalok már megvásárolhatóak a nagy mobilcégek zeneáruházaiból.

A lemezbemutató turné április 8-án indul Debrecenből, érinti Keszthelyt, Tatabányát, Nyíregyházát, Szegedet, Veszprémet, Kecskemétet, Dunaújvárost, Szolnokot, Pécset, Zalaegerszeget, Dunaszerdahelyet és Zentát. A budapesti fellépés április 22-én lesz a Dürer Kertben.

Mint ismert, a nagy érdeklődésre való tekintettel a zenekar dupla koncertet ad a Művészetek Palotájában június 19-én. A 20 órás fellépésre az összes jegy elfogyott, de már a 16 órásra is közel a negyede elkelt. Aki nem akar lemaradni a különleges, áthangszerelt dalokból álló koncertről, már most foglalja le belépőjét a Müpa honlapján!

További információ a facebookon!

www.subscribe.hu/