Modern Life Is War: vége a dalnak!

A Modern Life Is War nevű hardcore kiválóság myspace oldala egyik blogbejegyzésében tudatta feloszlása szomorú tényét a rajongóival:

Semmi sem tart örökké…
A Modern Life Is War március 29.-étől április 26.-áig tartó turnéja lesz az utolsó a banda történetében. A zenekar fennállása legutolsó koncertjét április 26-án, az iowai Marshalltownban fogja tartani. Semmilyen tragédia vagy hatalmas dráma nincs a feloszlásunk ténye mögött. A csapat minden régi, és aktuális tagja jó barát marad, és senki sem távozik közülünk rossz szájízzel. Egyszerűen úgy érezzük, eljött a megfelelő pillanat, hogy befejezzük a dolgot, s hagyjuk a bandát annak szellemévé válni, aminek a kezdetben indult.

Életünk első koncertjét 2002. április 20.-án adtuk Tyler szüleinek pincéjében, s ez a mozzanat indította el a banda hat éves pályafutását. Hatalmas köszönetet szeretnénk mondani mindazoknak, akik támogattak minket tűzön-vízen át, hogy érdeklődtek irántunk, a személyiségünk, a zenénk, és az üzenetünk iránt, s mindazért, amit a banda képviselt. Szintén köszönettel tartozunk a DIY / underground hardcore és punk színtérnek az országban és mindenütt a világon, mindazon embereknek, akik időt, s pénzt nem kímélve rengeteg kevésbé kifizetődő áldozatot hoznak nap, mint nap csak azért, mert szeretik ezt a zenét, és annak üzenetét.
Büszke vagyok mindarra, amit elértünk, és véghez vittünk, de azt is tudom, hogy a Ti támogatásotok nélkül soha nem nyílt volna alkalmunk zenét felvenni, és turnézni hosszú éveken át. Nem szeretnék érzelgős lenni, de nehéz mindazt szavakba önteni, ami az elmúlt hat év alatt történt velünk, s amit ezzel kapcsolatban érzek. Mindenek felett remélem, sikerült elérnünk, hogy néhányan kevésbé érezzék magukat egyedül a világban, vállalják önmagukat, tegyenek önmagukért, s cselekedjenek.
A punk zene megváltoztatta az életünket. Remélem hozzá tudtunk járulni valamivel mindehhez. Hamarosan távozunk… de a jövő még megíratlan… szóval gyerünk, kezdjük írni együtt. A turnédátumok hamarosan felkerülnek a honlapra, gyertek el, hogy utoljára izzadjunk, üvöltsünk együtt, s méltó búcsút vegyünk a Modern Life Is War-tól.

http://www.myspace.com/modernlifeiswar