Mindenkinek tetszeni fog az új Throwdown lemez!

Legutoljára májusban híreztünk a Throwdownnal kapcsolatban, akik 4 év szünet után vonultak stúdióban, most pedig már a célegyenesbe érkezett az új korong. Intolerance címmel január 21-én lát majd napvilágot a friss hanganyag az eOne Msuic gondozásában, az alábbiakban pedig már a borítót és a számsorrendet is meg tudjuk mutatni:

throwdown_intolerance_cover_63801. Fight Or Die
02. Borrowed Time
03. Avow
04. Hardened By Consequence
05. Defend with Violence
06. Suffer, Conquer.
07. Cut Away
08. Intolerance
09. Without Weakness
10. Born and Buried Alone
11. Condemned to Live

Dave Peters frontember és egyedüli megmaradt alapítótag mellett nem teljesen egyszerű követni a felállás változásait, mi most azért megpróbáljuk a jelenlegi csapatot bemutatni. Jarrod Alexander dobos a 2009-es Deathless albumon is hallható volt, most is ő ütötte fel a témákat, viszont a koncerteken nem ő fog játszani. A jelenlegi turnéfelállást a Bleeding Throughból is ismerős Dave Nassie gitáros (néhány gitárszóló erejéig a lemezen is hallható lesz), a Demon Hunter dobos Tim “Yogi” Watts, valamint a Deathless korszak óta állandó tag Mark Mitchell basszer alkotja.

Peters elmondása szerint attól függetlenül, hogy ki melyik lemezzel kedvelte meg a Throwdownt, mindenkinek be fog jönni az új anyag. De ha esetleg valaki mégis elégedetlen lenne végül, az viszont csak 28 percet fog megbánni, amit a zenekar hetedik kiadványának meghallgatására szánt. Korábban ugye azt nyilatkozta az énekes, hogy leginkább a régi időszak világa fog megelevenedni az új szerzeményekben, most pedig már azt is tudjuk, hogy az összes tétel játékideje 2 perc körül fog mozogni.

FRISS

Időközben pedig már az első dal is napvilágot látott Avow címmel. Ez alapján mi a véleményetek?