Mindenki gyilkos – Új klipes dallal tér vissza a deathcore gyökereihez a To the Grave

Alig másfél évvel azután, hogy az ausztrál To the Grave egy iszonyat penge lemezzel eszközölt vérátömlesztést a deathcore műfaján, a banda most bejelentette, hogy idén érkezik kapásból az új anyag, az Everyone’s a Murderer, mégpedig augusztus 30-án, az erre a soundra szakosodott Unique Leadernél. A friss album pontosan ott veszi fel a fonalat, ahol az előző Director’s Cuts letette: a vegán állatjogi aktivistákból álló banda újfent felszólal a maga módján a mértéktelen fogyasztás és az állatok kizsákmányolása ellen – amint az a szívmelengető borítón is látszik.

Az album első előfutára a Dead Wrong, ami már gyakorlatban is bemutatja amit a srácok papíron elterveztek a cuccal, mégpedig hogy visszanyúlnak hangzásilag a deathcore hőskorába, a Cleansing-érába, és ahhoz adagolnak modern ízvilágot, meg a rájuk jellemző hardcore-os badizást. Ehhez a friss dalban Micheal Kearney siet segítségükre az Empty Cages és a 10 to the Chest bandákból. A megátalkodott cséplést a véresős klip teszi még étvágygerjesztőbbé, ami a disznófejes maszk miatt néha olyan, mint valami bootleg Slipknot-kisfilm.

Bár a srácok továbbra is elkerülnek minket, ha valaki mégis csillapíthatatlan vágyat érezne az iránt, hogy élőben is láthassa az aussie-kat, annak jó hírként szolgálhat, hogy november 9-én a szomszédban, a bécsi Flexben fognak fellépni olyan brutál kompániával, mint a Veil of Maya, a Signs of the Swarm és a Varials. További állomásokért, valamint a lemez előrendeléséhez irány a weboldaluk!