Méregerős dallal és klippel hasít a pozsonyi Shallov

A férfiak azért találták fel a szkandert, hogy megfoghassák egymás kezét és a másik szemébe tudjanak nézni.

Ezzel a mondattal vezeti fel a pozsonyi Shallov (vagy Shallov., mikor hogy) az eddigi leggrandiózusabb projektjét. A screamo/emo/poszt-minden banda ugyanis bemutatta legújabb dalát, ami a Coexist nevet viseli és amihez egy igen érdekes klip is készült. A srácoknak ez az első kiadványuk a 2019-es dupla single, a Compress/Expand óta, és hát meg is látszik rajta, hogy volt idejük minden töltényüket belelőni.

A tízperces dalhoz (ami kb. közepesen hosszú a csapat munkásságához viszonyítva) egy afféle hibrid videó készült: egyszerre dalszöveges és rendes rövidfilm, ami végig egy snittel lett leforgatva, vágás nélkül. A videóban a szkander – vagy ha úgy tetszik, karbirkózás – is jelentős szerepet kap, hogy aztán egy nem várt végkifejlete legyen, ami… na, ezt nem lőjük le, irány a klip!

A zenekar időközben leszerződött a szlovák Weltschmerzen kiadóhoz, és a tavasz folyamán egy újabb, hasonló hosszúságú dalt terveznek kiadni, ami majd a Coexisttel együtt kerül fel a következő lemezre. Emellett több közép-európai országban terveznek koncertet adni, illetve még Izlandon(!) is. Magyarország egyelőre még nem került szóba, pedig a srácok szinte hazajárnak hozzánk: nem csak folytonos fellépői a hazai kluboknak, de több cuccukat is Dexter maszterelte a SuperSize Recordingnál.