Méregerős dallal bombáz szét a To the Grave, év elején érkezik az új lemez

Szokták mondani, hogy az ausztrál élővilág majdnem 100%-a képes arra, hogy kinyírjon. Nos, ebbe minden bizonnyal beletartoznak a kontinens olyan bandái is, mint mondjuk a Thy Art Is Murder, a Justice for the Damned, vagy épp a To the Grave.

Miután a sydney-i srácok tavaly egy baromi erős speckó kiadást kanyarítottak a 2019-es Global Warning lemezükhöz, már javában készek arra, hogy a világra szabadítsák új szörnyszülöttjüket. A február 24-én érkező, Director’s Cuts címre keresztelt új nagylemez első ízelítője, a Red Dot Sight már meg is hallgatható. Az előzetes szingli nemcsak egy velejéig súlyos deathcore/slam agymenés, de a hozzá készült klipbe is próbálták belegyömöszölni az erőszak és a horror legszélesebb értelemben vett interpretációit is. Erről a lemez 11 dalának címei is próbálnak minél inkább meggyőzni minket:

1. Warning Shot
2. Red Dot Sight
3. Full Sequence
4. B.D.T.S.
5. Protest & Sever (feat. Sam Crocker – Antagonist AD)
6. Manhunt
7. Found Footage
8. Axe of Kindness
9. Reversing the Bear Trap (feat. Jess Christiansen – Bled Out)
10. Cut Off the Head
11. Die, Rise

A srácok egyébként jövő év elején egy baromi erős EU-turnén vesznek részt, történetesen a Shadow of Intent, az Enterprise Earth és az Angelmaker társaságában. A körút sajnos minket elkerül, de január 22-én Bécsben házhoz lehet menni a fejleszakításért. De nem árt sietni, ugyanis vészesen fogynak a jegyek!