Mentális pusztítás – friss dallal harangozta be új lemezét a Terror

Szeptember 28-án érkezik a Los Angeles-i hardcore-nagyágyú Terror hetedik nagylemeze Total Retaliation címmel. A Pure Noise Records szárnyai alatt megjelenő album producere Will Putney volt (Fit For An Autopsy, Body Count, Stray from the Path). Az anyagról már egy kis ízelítőt is kaptunk Mental Demolition címmel, lejjebb lehet hallgatni – elárulom, nem fog meglepetést okozni.

Scott Vogel így nyilatkozott az albumról:

Igazán büszke vagyok erre a lemezre. Örülök annak, hogy még 16 év után is megvan bennünk a lendület és az agresszió, a fiatalos szellemiségünk még mindig él és virul. Ezen az albumon minden – a dalszövegektől a riffeken át a mindent átható energiáig – pont helyénvalónak érződik. Azok, akik már hallották a lemezt, azt mondogatják nekem, hogy ez az a Terror-lemez, amire vártak, és hogy egy ideje ez a legjobb anyagunk, szóval nagyon izgatott vagyok emiatt a cucc miatt.”

A Total Retaliation számlistája és borítója:

01. This World Never Wanted Me
02. Mental Demolition
03. Get Off My Back
04. One More Enemy
05. Break The Lock
06. In Spite of These Times
07. Total Retaliation
08. Post Armageddon Interlude
09. Spirit of Sacrifice
10. I Don’t Know You
11. Behind the Bars
12. Suffer the Edge of the Lies
13. Resistant to the Changes

A tavalyi The Walls Will Fall EP megturnéztatása után a banda a Total Retaliationt is utazásra viszi olyan nevek társaságában, mint a Harm’s Way, a Backtrack, a Year of the Knife és a Candy. (Így kell line-upot összerakni, srácok!)