Menjünk holnap Closure In Moscow-ra? Menjünk!

closure-in-moscow-flA stíluskavalkád egészen enyhe kifejezés arra a zenei világra, melyet az ausztrál CLOSURE IN MOSCOW egyedülállóan, és egyre nagyobb visszhanggal képvisel napjainkban. A kezdetekkor még főként post-hardcore és prog rock műfajokból táplálkozó szerzetek tavalyi, második nagylemezükkel, a közönség mellett jelentős kritikai sikerként is elkönyvelt Pink Lemonade-del már kitűnően levetkőzték a The Mars Volta-hoz való hasonlítgatást, hiszen pazarul és a lehető legtöbb kreativitással emelték a ’70-es évek funky és disco hatásait át, egyébként sem mindennapi muzsikájukba, ezzel még sajátosabbá téve azt.

Ezt az egyedi és végtelenül szórakoztató atmoszférát hozza majd el a csapat most november 20.-án a KVLT színpadára a hazai közönségnek, ahová két másik igazán érdekes zenekarral érkeznek. AzICARUS THE OWL Amerikából például már a híres Vans Warped turnét is megjárta, idén Pilot Wavescímen jelentettek meg friss lemezt, mely sorban a negyedik a zenekarnak.

Az ATLAS : EMPIRE kvartettje pedig egyenesen Glasgowból jön vendégeskedni technikás, progresszív rockzenéjével, mely kellően alapozza majd meg az igencsak változatosnak, és mindemellett egészen lazának ígérkező estét a KVLT klubjában!

Kapunyitás: 19:00
Belépő: 1.800 Ft (elővételben) / 2.500 Ft (helyszínen)
Jegyelővétel: Tixa.hu (50 db), CD Pince (50 db) – LIMITÁLT ELŐVÉTEL, MINDÖSSZE 100 DB ELŐVÉTELES JEGY KAPHATÓ.