MEN 2006 – május 3 – 6

2006. május 3-6-ig lesz ebben az évben is a MEN, azaz a Miskolci Egyetemi Napok! A konkrétumok ismertetéséhez álljon itt a közlemény:

„…az ellátás király, a kaja sem fogy el, a sörért sem kell félórát sorban állni, a koncertek pedig nagyon jók, az egészért köszönet…”
– Egy MEN-látogató észrevétele

Hogy miért is lesz jó ez a fesztivál, és miben különbözik majd a tavalyitól? Semmiben, mert hogy most is ugyanolyan õrült pörgésre, hihetetlen programokra számíthattok, mint az elõzõ években. A fesztivál célkitûzései sem változtak, mely szerint rendezvényünk a Miskolci Egyetem hallgatóinak, a város és a régió ifjúsága számára kíván többnapos, igényes, szórakozási és kikapcsolódási lehetõséget kínálni.

Lesznek tehát zseniális koncertek: TANKCSAPDA, REPUBLIC, KISPÁL ÉS A BORZ, HOOLIGANS, HOBO BLUES BAND, ANIMA SOUND SYSTEM, BELGA, QUIMBY, EMIL.RULEZ!, KISTEHÉN (EST INVÁZIÓ), ALVIN ÉS A MÓKUSOK, COLORSTAR, LORD, PUF, MÁSFÉL, NEO, WE LOVE ROCK (FR) és még sokan mások. No meg party-k: AXE, Eastern Evolution, és remek dj-k: Palotai, Cadik, Kevin, Elektrógerék, Ludmilla. És hogy a nagynéni, nagybácsi, apuka, anyuka is jól szórakozzon, visszaidézzük a 60-as, 70-es, 80-as éveket is: az idei MEN-en a RÁDIÓ GAGA Retro Partyn vendégül látjuk Komár Lászlót, Zoltán Erikát, a Dolly Roll és a Mytery Gang zenekarokat. Nem maradnak el a hagyományápoló programok, a diákrektor-választás, és a sportrendezvények sem, mert ez mégiscsak a MEN! Idén, a jubilemi x+1-dik MEN-ünkrõl bátran elmondhatjuk, hogy a Miskolci Egyetemet nem lehet elképzelni e színes, változatos zenei kavalkád nélkül… Mindenki megtalálja a maga kedvencét, bármilyen zenei irányzathoz is vonzódik.

Aki ponotsabb részletek után érdeklődik, az megtalálhatja a linkre kattanva:
[link]