Megújult lendülettel és új felállással tér vissza az Egyetlen

Egyetlen

A popos, akusztikus, enyhén punkos beütésű rockbandából punk-rockká formálódott Egyetlen* 2016 nyara óta ritkán adott életjelet magáról, és azóta egyszer sem koncerteztek. Az addig sem túl aktív fővárosi zenekar idén új erőre kapott, tartalmilag is megújult, és csak most mutatkozik be igazán. Az egykori Kozmosz-, Reflected-, the pfl-, WNTS- és Crashlander-tagokból álló, négyesből trióra csökkent csapat ismét kvartetté bővült: a dobok mögé Veres Attila, a Kozmosz ütőse ült. Onnan Pálmai Zsolt a basszusgitárhoz került, így az eddigi bőgős Skolák Péter újra megragadta fő hangszerét, a gitárt, Pál Zsombor énekes-gitáros pedig maradt frontemberi posztján.

A srácok hosszú idő elteltével ma állnak újra színpadra, új felállással és új dalokkal az A38 Hajón, méghozzá a brit Ducking Punches és a portugál We Bless This Mess társaságában. További különlegesség, hogy Zsomborék akusztikus blokkal kezdik a műsorukat. Aki egy laza, hangulatos punkrock-bulira vágyik a hosszú hétvége előtt, annak feltétlen ott a helye! További részletek a Facebook-eseményben.

A banda a napokban egy új számot is mutatott, egyenesen a próbateremből. A felvételen és a mai koncerten is Micskó Viktor (ex-Red Swamp) dobol, aki kisegíti a fiúkat Attila jelenlegi elfoglaltsága miatt.

Az eddigi hanganyagok YouTube-on és Bandcampen is meghallgathatók.

*A zenekar 2018 óta Bajnoq néven megy tovább.