Megjött a második új Grand Mexican Warlock-szám

Tavaly év végén már napvilágot látott egy dal a Grand Mexican Warlock közelgő harmadik nagylemezéről, ma pedig debütált a következő előzetes, a hétperces, lassan építkező és elboruló Vexed is, alább beágyazva hallgatható.

a2jo_kicsi[1]A banda az új lemez alapjait a Supersize-ban, egyben játszotta fel Horváth Attila felügyelete alatt, míg az adalék gitárokat és az éneket a saját próbatermükben rögzítették Áron Andrissal, azaz Apey-val, aki a munkálatok közben hivatalosan csatlakozott is a banda soraihoz, mint gitáros.

Az új számmal együtt a zenekar bejelentett egy rendhagyó lemezbemutató bulit is: jó egy hónappal a megjelenés előtt, március 3-án a budapesti Központban lehet majd végighallgatni az új albumot a bandával együtt, illetve itt lehet majd először előrendelni is a cuccot, CD, kazetta vagy vinyl formátumokban. A belépés ingyenes, és már csak azért is érdemes eljönni, mert a zenekar ezen az eseményen kívül másfajta ingyenes megjelenést (pl. online streamet) nem is tervez a lemezhez.

Budapesti lemezbemutató koncertről egyelőre nincs hír, viszont április 16-án a Pécsi Est Caféban például már biztosan meg lehet majd nézni a csapatot.