Megjött a Heartlapse új klipes dala

A fővárosi Heartlapse tegnap előrukkolt második klipjével, amely az Hour of the Wolf címet viselő új dalhoz készült. A fekete-fehér, komor videó nagy részét egy hatalmas, öreg és poros padláson forgatták, és hogy a kisfilm véletlenül se legyen tipikus imidzsklip, megtűzdelték régi fotókkal és animációkkal. A srácok a videót azoknak ajánlják, akik fontos szerepet töltöttek be gyermekkorukban. A profi operatőri munka Vigh Csaba és Kőrösi Gergő kezét dicséri, a rendezői székbe pedig ismét Luca Broglia, a zenekar frontembere ült, aki így mesélt a koncepcióról:

Alapjában véve a gyerekkorról és a felnőttkorról szól, és hogy idővel hogy változik az emlékek megítélése… Az alapötletet a nagyszüleim vidéki háza adta, ahol a nyaraimat töltöttem. Volt egy hatalmas padlásuk, mindig ott rejtőzködtem és a nagyapám dolgait bújtam, próbáltam elképzelni, milyen lehetett az élete fiatalabb korában. Nagyapám azt mondta nekem, hogy éjjelenként egy nagy farkas ólálkodik a ház körül, ezzel akart rávenni, hogy lefeküdjek aludni. Szóval összekötöttem ezt a sztorit a Farkasok órája filmmel. Ez az éjszaka legsötétebb része, ekkor jönnek elő a félelmeink…

nemrég nálunk debütált előző dalhoz hasonlóan az új szám is a hamarosan megjelenő Afterimage című kislemezen foglal majd helyet.