Megjelent az első dal a Rivers of Nihil őszi lemezéről

Negyedik nagylemezének kiadására készül a progos, technikás death metalban utazó ötösfogat, a Rivers of Nihil. A szimplán csak The Work címet kapott kiadvány szeptember 24-én érkezik a Metal Blade Recordsnál. Az album felvételei a gitáros, Brody Uttley házi stúdiójában, illetve a pennsylvaniai Atrium Audioban készültek Carson Slovak (August Burns Red, Texas in July) és Grant McFarland (Black Crown Initiate, Polaris) felügyelete mellett. McFarland egyébként csellón is besegített a The Void From Which No Sound Escapes című számban. Ezenkívül Zach Strouse szaxofonjátékát hallhatjuk nem egy dalban, és a Black Crown Initiate énekese, James Dorton is szerepet kap az Episode című darabban.

A banda most a legelső kedvcsinálót, a Cleant és az ahhoz készült klipet tárta a nagyérdemű elé, ezek alapján pedig biztosan nem lesz okunk panaszra.

  1. The Tower (Theme From „The Work”)
  2. Dreaming Black Clockwork
  3. Wait
  4. Focus
  5. Clean
  6. The Void From Which No Sound Escapes
  7. MORE?
  8. Tower 2
  9. Episode
  10. Maybe One Day
  11. Terrestria IV: Work

A tervek szerint a zenekar idén november 18-án Budapesten, a Dürer Kertben koncertezik a Faces of Death turné keretében, további fellépők az Archspire, az Allegaeon, a Black Crown Initiate és a To the Grave.