Megjelent az August Burns Red idei karácsonyi dala

Újabb ünnepi szezon, újabb karácsonyi dal az August Burns Redtől. A metalcore-banda idén minden idők egyik legsikeresebb karácsonyi popdalát, Mariah Carey-től az All I Want for Christmas Is You-t dolgozta fel a saját stílusában, sőt még Carey 1994-es Merry Christmas albumborítójának a Jake Luhrsös verzióját is megcsinálták.

Az egyetlen szépséghiba, hogy az összes többi karácsonyi dalukhoz hasonlóan ez is egy teljesen instrumentális verzió. Pedig mekkorát szólt volna már, ha Jake ezt is végigkiabálja, ahogy kell, mint például a banda korábbi Britney Spears- és Miley Cyrus-feldolgozásait. Konkrétan látom és hallom magam előtt, ahogy kiguvadt szemekkel, megfeszült nyakkal ordítja a refrént, rendesen beleborzongtam még abba is, hogy ezt most így leírtam, annyira epikus lehetett volna. Szóval így egy kicsit kihagyott ziccer ez a feldolgozás.

A banda a múlt heti Thrill Seeker szülinapozás után december 12-én egy karácsonyi streammel készül, nem lepődnénk meg, ha ezt a számot is előhúznák. Jegyek és infók itt. Élőben pedig a tervek szerint legközelebb 2021. december 8. és 9-én lehet majd megnézni őket Budapesten.