Megjelent a Poison Alley új kislemeze

pa

Új anyaggal jelentkezett a fővárosi Poison Alley, amellyel a srácok újra megmutatják, hogy mi a legjobb a dallamos hardcore/punkban. A Flowers of Evil EP lentebb már végig is hallgatható, fizikai formátumban pedig októberben jelenik meg 12 incses bakeliten, amire felkerül újramaszterelve az előző kislemezük is, így az anyag összesen 8 dalos lesz:

  1. Result of Free Will
  2. Chords We Adore
  3. Wasted on Someone
  4. My Lobotomy
  5. Break Away, Cast Away, Fade Away (re-mastered)
  6. Break the Chains, Say a Prayer (re-mastered)
  7. In Hell at Home (re-mastered)
  8. All Gone (re-mastered)

Az anyagot Czifra Miklós gitáros (Leander Kills, ex-New Dead Project, Amigod) és Bödecs András énekes (ex-The Idoru, ex-New Dead Project) készítették, a felvételeken közreműködött Mohácsi Matyi basszusgitáros (ex-The Idoru, Shell Beach, Trillion stb.), Jankai Valentin dobos (Leander Kills, ex-Blind Myself) és Kocsis Máté dobos (Ghostchant, ex-The Idoru) is. A lemez felvételeit házilag oldották meg a banda tagjai, az editálás és az énekfelvételek a Grenma stúdióban készültek Botlik Mátyás közreműködésével, a keverés és maszter pedig a kecskeméti Area 51 stúdióban zajlott Kiss József felügyelete alatt.

A banda debütáló és egyben lemezbemutató koncertje szeptember 22-én lesz a Dürerben, ahol az All But One, a Wishes és a Warren zenekarok bővítik a fellépők névsorát. A Poison Alley azon a bulin már a következő felállással lép színpadra:

Bödecs András – Ének
Czifra Miklós – Gitár
Kökényes Dániel – Gitár (AWS)
Hornyák Kristóf – Dob (Satelles, Billog)
Emil Bjrökander – Basszus (ex-Children of Fall, ex-Khoma)

Ezennel újabb kislemez jelentkezett be az év végi toplistánkra, hallgassátok!