Megjelent a Grizzly új albuma

Megjelent a matekos stoner metalban nyomuló budapesti Grizzly új albuma, ami az Ursus Arctos címet kapta. Habár a lemezen csak hét szám sorakozik, de a fojtogató atmoszférának és a matekos riffeknek köszönhetően így is irtó nehéz hallgatnivaló. Az anyag a Képzelt Város zenekar stúdiójában, a Keplerben készült, Miskolczi Márton keverte, a borító pedig Kókai Barnabás (Barber’s Art) munkája. Egyelőre csak online elérhető, de hamarosan egy különleges fizikai kiadás is lesz belőle.

A banda kommentárja a megjelenés mellé:

A nem kevés melónak, és legmélyebb, legsötétebb érzéseink manifesztálásának végre itt az eredménye: a Bestia mostantól szabadon kószál! Megtaláljátok az összes népszerű digitális platformon, és hamarosan érkezik egy extra speckó limitált, számozott verzió is belőle, hasonlóképpen az utolsó EP-hez, de talán egyel még szexibb lesz annál is. Amint kész a prototípus, természetesen meg is osztjuk Veletek és megindulnak az előrendelések. Addig is füleljetek rá!

A Grizzlyt legközelebb pénteken a Dürerben lehet megnézni a Budapest Beer Week afterpartiján, ahol a Dungaree, a Haw és a Berriloom and the Doom is fellép.