Meghalt Trevor Strnad, a The Black Dahlia Murder énekese

Döbbenetes hír rázta meg a metalvilágot május 11-én este: Trevor Strnad, a The Black Dahlia Murder énekese 41 éves korában elhunyt. A zenekar az alábbi közleményt adta ki:

Mély fájdalommal tudatjuk Trevor Scott Strnad halálát. Szeretett fiú, testvér és mókamester volt, mindenkinek belopta magát a szívébe, akivel találkozott. Egy két lábon járó zenei enciklopédia volt, tudott ölelni, írni és a világ egyik legnagyobb szórakoztatójaként tartották számon. Dalszövegei történetekkel, varázslatokkal, borzalmakkal és szeszélyekkel látták el a világot. Az élete volt, hogy műsort csináljon neked.

A poszt végén a zenekar feltüntette az amerikai nemzeti öngyilkosság-prevenciós hálózat telefonszámát, így sajnos a legrosszabbtól kell tartanunk: Trevor önkezűleg vetett véget az életének.

A zenész a kezdetektől, 2001-től vezette napjaink egyik legnépszerűbb dallamos death metal bandáját, a The Black Dahlia Murdert, kilenc nagylemezen hallhattuk a hangját a szinte megszámlálhatatlan vendégszereplése mellett. Nyugodj békében, Trevor!