Meghalt egy néző a Bring Me the Horizon londoni koncertjén

Életét vesztette egy fiatalember a Bring Me the Horizon pénteki londoni koncertjén. A zenekar a több mint tízezer fős Alexandra Palace csarnokában játszott, a tragédia a nézőtéren történt. Az áldozatot Ali Millsnek hívták, a hírek szerint szívrohamot kapott. A zenekar egyelőre egy rövid közleményt adott ki az esetről:

Szavakkal leírhatatlan, mennyire rettenetesen érezzük magunkat ma este, miután értesültünk arról, hogy egy fiatalember meghalt a tegnapi koncertünkön. Legmélyebb részvétünk a családjának és a szeretteinek ebben a szörnyű időben. Hamarosan egy bővebb közleményt is közzéteszünk.

Shvpes zenekar frontembere, Griffin Dickinson bővebben is posztolt az esetről két, azóta törölt Twitter-bejegyzésben:

Tegnap a BMTH bulin láttam, hogy egy srác meghalt. Hárman hozták ki [a tömegből], az elsősegélyesek megpróbálták újraéleszteni, de sikertelenül. Kérlek, kérlek, kérlek, figyeljetek oda a körülöttetek lévő emberekre. Ne hagyjátok másra. Ha úgy tűnik, hogy valaki rosszul van, foglalkozzatok vele!

Bármilyen helyzetben, a metrón, koncerten, akárhol. Úgy érzem, a brit „kellemetlenség” az útjába áll az emberek megsegítésének. Ne féljetek mentőt hívni. Ne tegyetek úgy, mintha nem a ti dolgotok lenne. Tegyetek valamit! Nyugodjék békében az a srác.