Megérkezett az új Limp Bizkit-szám, a Dad Vibes stúdióverziója

Hivatalosan is megjelent a Limp Bizkit új száma, a Dad Vibes. Ez az a dal, amit a zenekar nyári koncertjein már lehetett hallani (bár csak levonuló zenének játszották be, nem élőben), viszont a rendes stúdiófelvétel eddig nem volt elérhető. Mondjuk ha engem kérdeztek, ezzel sem lettünk sokkal előrébb, mert hát az alig kétperces dal nagyjából olyan, hogy még a Gold Cobra vagy a Results May Vary albumokon is maximum időhúzó fillernek lett volna jó, de örüljünk annak, hogy egyáltalán történik valami. A számhoz egyébként a banda brazil rajongói oldala tett közzé egy szöveges videót, amit aztán Fred Dursték gyorsan meg is tettek hivatalos videónak. Alább lehet csekkolni.

A zenekar lassan emberemlékezet óta készülő új lemezének megjelenéséről nyilván továbbra sincs semmi infó. Nyáron Wes Borland gitáros azt mondta, hogy a banda nagyjából 35 szám zenei alapjait vette fel az elmúlt években, Fred viszont soha nem elégedett a saját szövegeivel és éneklésével, ezért folyamatosan újraveszi a dalokat. Wes szerint az album akkor fog végre összeállni, ha Fred végre kitalálja, hogy melyik számokkal elégedett.

A banda egyébként a Dad Vibes előtt legutóbb 2019-ben mutatott bármi újdonságot, akkor épp egy másik új trekk instrumentális verzióját játszották el pár koncerten.