Még a Wackenre is meghívást kapott az AWS

Akkorát megy az AWS az Eurovízióval, hogy valószínűleg ők maguk sem fogják fel. Tegnap este a srácok a lisszaboni elődöntőn is elnyomták a Viszlát nyárt, óriási lendülettel, végtelen lángszórózással, Kökényes Dani még stagedive-olt is egy szépet a breakdownra, tényleg óriási show volt. A csapat szépen tovább is jutott a döntőbe, amit szombat este tartanak.

És ha ez nem lenne elég, időközben a világ legnagyobb metálfesztiválja, a német Wacken Open Air is odaállt a srácok mellé, és több posztban is buzdították a kontinens metálosait, hogy szavazzanak az AWS-re. Az elődöntő után pedig jött a hír, hogy meg is hívták a bandát az idei fesztiválra, amit augusztus 2 és 4. között tartanak Wacken falu mellett. Érdekesség, hogy magyar nyelven éneklő zenekar a korábbi években még soha nem kapott közvetlen meghívást a fesztre, idén viszont az AWS már a második felkért bandánk, a Dalriada után.

A srácok legközelebb május 25-én a Budapest Parkban koncerteznek az Apey & the Pea-vel és a Kiessel, aztán egész nyáron járják az országot, dátumok a facebookon.