Mastodon – Brent kórházban!

A MASTODON gitáros/énekes Brent vasárnap éjszaka a [szeptember 9-i] MTV Video Music Awards-os (Las Vegas) fellépés után súlyos fejsérülést szenvedett, s jelenleg is egy Las Vegasi kórházban ápolják.
A híresztelések szerint Hinds sérülése egy brutális támadás következménye, ami röviddel a MASTODON „Colonyt Birchmen” dalának eljátszása után zajlott le a Las Vegasban levő Palms Casino Fantasy Suites-nél. Mindazonáltal ezt az információt még nem erősítette meg egy hivatalos forrás sem. Brent orvosi felügyelet alatt marad, s remélik, hogy teljesen felépül.
MTV tudósítások állítják, Brent orra szintén betört, és a banda menedzsere, Nick John szerint, (bár pontos részleteket nem mondott arról, hogy mi vezetett Hinds sérüléseihez) az esemény hétfőn, hajnali 3 őra körül történt, miután befejeződött a banda karrierének egyik legfontosabb fellépése.
„Remélem teljesen meggyógyul – mondta John. „Annyit tudok, hogy súlyos fejsérülést szenvedett, eltört az orra és a szemei is megsérültek. Nem hív vissza sokat.”