ManGod Inc. – kész a lemez!

Sziasztok!

Elkészült a bemutatkozó lemezünk, a Near Life Experience!

11 dalt vettünk fel Farkas Csongor úr Fader stúdiójában, Scheer Viktor „Max” és a stúdió stábjának segítségével.
Nyugodtan állíthatjuk, hogy ez volt eddig a legnagyobb vállalkozás, amibe belecsaptunk: 2006 decemberében kezdtük el a munkát és a napokban értünk a végére. Persze ez nem azt jelenti, hogy végig ott voltunk – sajnos a lottó ötös még mindig késik :) – de így is nagyon élveztük a relatíve kötetlen időbeosztást. Összesen négy részletben rögzítettük az anyagot és igazi jó kis kreatív munka folyt – jólesett elmerülni a világunkban, félig-meddig innen ered az Élet-közeli élmény lemezcím is.

A legfőbb szempont a hangulati töltet volt, minden dal külön kis világ, de fontosnak tartottuk, hogy egyben, albumként is működjenek. Stílusilag nem is igen tudnánk behatárolni, hogy ez meg most akkor mi, de azt majd ti megmondjátok! :) Mi egyszerűen csak filmzene-metalnak hívjuk. Mindenesetre úgy érezzük, sikerült megoldani a feladatot, nagyon elégedettek vagyunk a végeredménnyel!

A borítót a Thank You Good Night klipért is felelős Pixelfilmes srácok készítették, akikkel folyamatos az együttműködés. Ha minden jól megy, hamarosan újra eltölthetünk velük pár hangulatos órát néhány kamera társaságában.

Van már olyanunk is, hogy ízelítő: a The New Revolution című eposzunk nyers keveréses verziója felkerült a július-augusztusi Hammer CD-mellékletére, egy másik új dalunkat, az Eyes Don’t Lie -t pedig a www.myspace.com/mangodinc oldalon hallhatjátok hamarosan!

Amúgy meg nyakunkon a fesztiválszezon! Aránylag sok helyen fel fogunk bukkanni, de előtte még tartunk egy főpróbát most szombaton a Rocktogonban a Fürgéék és a Sunday Fury társaságában, ahol szinte a teljes lemez terítékre kerül.

A Near Life Experience augusztus elején jelenik meg az Edge Records gondozásában. A Szigeten már biztosan kapható lesz!

Kösz & Roll!
ManGod.Inc