Májusban érkezik az At the Drive-in visszatérő lemeze, itt egy újabb dal

atthedriveinpromo

Az At the Drive-in ezredforduló utáni történetét viszonylag egyszerű összefoglalni: 2000-ben a Relationship of Command lemezzel kiadták a poszt-hardcore egyik legnagyobb alapművét, a következő évben feloszlottak, 2012-ben összeálltak egy reunion turnéra, ami után megint szétszéledtek, majd végül 2016-ban találtak egymásra ismét (ekkor már Jim Ward alapító gitáros nélkül), hogy tizenhat év után végre nekiálljanak összerakni a negyedik nagylemezüket. Az anyagról tavaly decemberben jelent meg az első már hallottunk egy dalt, most pedig itt egy újabb szám, ami mellé kiderült az album címe és megjelenési dátuma is.

A negyedik At the Drive-in-lemez in·ter a·li·a címmel (latinul “többek között), május 5-én fog megjelenni a Rise Records gondozásában. A hollywoodi Sound Factory stúdióban felvett anyagon a következő dalok lesznek hallhatók:

atthedriveininter

 1. No Wolf Like the Present
 2. Continuum
 3. Tilting at the Univendor
 4. Governed by Contagions
 5. Pendulum in a Peasant Dress
 6. Incurably Innocent
 7. Call Broken Arrow
 8. Holtzclaw
 9. Torrentially Cutshaw
 10. Ghost-tape No. 9
 11. Hostage Stamps

A már ismert Governed by Contagions után most az Incurably Innocent mutatkozik be, ami Cedric Bixler-Zavala énekes szerint “egy dal a szexuális erőszakról és arról, amikor az ember végre fel tud szólalni.”