Magyarul is újraénekelte legnagyobb slágerét a The Subways

Aki járt már az utóbbi években The Subways-koncerten – mondjuk tavaly a Fishing on Orfűn, ahol az angolok a fesztivál legközvetlenebb fellépői voltak -, az valószínűleg emlékszik, hogy a srácok a koncertek közben sokat beszélnek magyarul, sőt Billy Lunn frontember a Rock & Roll Queen harmadik verzéjét magyarul szokta énekelni.

A karanténban unatkozva a rocktrió újra felvette a dalt, ráadásul úgy, hogy annak harmadik verzéjét anyanyelvén kívül tizenkilenc különböző nyelven énekelte fel Billy, és természetesen köztük van a magyar is. Az új változatokhoz videó is készült, amelyben a zenekar eddigi tizenöt évének legszebb emlékei jelennek meg. A dalok pedig elérhetők a legtöbb zeneszolgáltató oldalon.

A zenekar május 28-án Budapesten is végigjátszotta volna a 2005-ös debütlemezét, de a harminckét állomásos turné – amit a Dürer Kertben zártak volna -, az adott helyzet miatt sajnos elmaradt. A pótlásról egyelőre nincs hír, áprilisban viszont a csapat tartott egy online lemezvégighallgató partyt, amely közben végig sztoriztak.

Íme, az újravett “magyar változat” és az eredeti, 2005-ös dal is: