Madball: Szivárogj be a rendszerbe!

A NYHC legenda MADBALL júniusban a TERROR és a 100 DEMONS bandákkal turnézik az USA-ban. Az "Infiltrate the System" címre keresztelt, a Planet Z stúdióban Zeuss producerrel rögzítésre kerülő új album ősszel érkezik, mégpedig a Ferret gondozásában.
Freddy Cricien így vélekedik az új cuccról: "Dalszövegileg maradnak a hagyományos hardcore sztenderdek, de némiképp különbözve a korábbi munkáinktól. Van néhány témánk, amit megszoktak a rajongóink tőlünk, úgymint az élet az utcán, viszont olyanok is, melyek mélyebbre ásnak a társadalmi fejtegetésekben. Persze ez nem jelenti azt, hogy átmegyünk politizálásba, csupán első kézből számolunk be az életünkről. A srácok a hardcore színtérről mindennap beszivárognak a rendszerbe, és változásokat eszközölnek a régimódi gondolkodásmódon. Sok rajongónk van, aki a bandánkkal együtt nőtt fel, és az élet különféle területein helyezkedett el, akár cégvezetőként, politikusként, tanárként, etc. Erről is szólnak dalaink."
Zeneileg lesz néhány meglepetés: "Életünkben először lesznek három percnél hosszabb dalaink is, valamint Hoya (basszer) és Mitts (gitáros) is fog énekelni, mivel felfedeztem, hogy Mitts-nek kiváló hangja van. Ez a lemez valamivel súlyosabb lesz mint az előzőek, szóval ha nem akarnak rá táncolni a srácok, akkor nem tudom mire akarnak majd."