Lyzanxia a The Haunted-turnén

A The Haunted Európa-turnéja május 20-án éri el kis hazánkat, azon belül is a Kultiplexet, hogy össznéplileg ünnepelhessük Dolving mester újabb agyszüleményét, ami „The Dead Eye” címen vált elérhetővé a publikum számára tavaly év végén.

Az est azonban szolgál (eddig) két előzenekarral is; a Municipal Waste a ’80-as évek thrash metalját keveri a hardcore-os crossoverrel, mellesleg a banda énekese a Cannabis Corpse főnöke is. Mostanra pedig realizálódott a harmadik banda kiléte, aki nem más, mint a francia Lyzanxia.

<object width=”425″ height=”350″><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/fMclB5x1a4E”></param><param name=”wmode” value=”transparent”></param><embed src=”http://www.youtube.com/v/fMclB5x1a4E” type=”application/x-shockwave-flash” wmode=”transparent” width=”425″ height=”350″></embed></object>
A zenekar a szintén francia Listenable Records zászlaja alatt ténykedik (ez a kiadó gondozta a korai Soilwork lemezeket is), és modern hatásokkal tűzdelt thrash metalt játszanak. Tavaly jelent meg harmadik nagylemezük, az „Ursu”, fentebb pedig a címadó tétel videoklipjét láthatod. A korong hangzásáért egyébként Fredrik Nordström felelt. MySpace


Előzetes információk gyanakvást engedtek arra, hogy a koncerten fellép a Bridge To Solace is, de Zoli cáfolta a felröppent híreket; kiengesztelésként szolgálhat, hogy a The Haunted után 2 nappal fellépnek a Twelve Tribes és a Raging Speedhorn előtt, szintén a Kultiplexben… feltéve ha vasárnap után marad belőle valami. Tehát lássuk az eddig biztos tényeket:

2007. május 20., vasárnap 19.00 óra
Budapest, Kultiplex
The Haunted (SWE)
MUNICIPAL WASTE (USA)
LYZANXIA (FRA)
Belépő: 3500 Ft, a helyszínen 4000 Ft.