Lordi horrorfilm

A finn horror-heavy metal LORDI (akik ugye megnyerték a 2006-os Eurovíziós Dalfesztivált) bejelentette, hogy részt vesznek egy horrorfilm munkálataiban.

A zenekar agya, Tomi Putaansuu (vagy ahogy Finnországban hívják "Mr. Lordi"), a legnagyobb finn napilapnak számolt be az "Ilta-Sanomat" c. horrorfilm hátteréről:
"Nagyon lelkesek vagyunk mindannyian. A következő hónapokban az első jelenetek már fel is lesznek véve, ha minden jól alakul" – fejtette ki "Mr. Lordi", és a Fesztivál megnyerése óta érdekes módon még nagyobb rajongótáborral rendelkeznek otthon: pedig alig akarták őket elindítani a nevezésben (emlékszik még valaki a NIGHTWISH ügyére?)

A történet szála Pete Riski és a zenekar által fog végleges állapotba jutni (Pete már rendezett több klipet is a bandának).
"Ez a film nem sem gyerekekfilmnek, sem pedig egészestés családi filmnek sem lesz tekinthető. Most dolgozzuk ki, végleges formába öntjük, és reméljük, hogy jól sikerül. Nem fogunk a filmben zenélni, pusztán csak szörnyek leszünk."

Markus Selin, a producer szerint a film tervezete novemberig végleges formát ölthet, és a film legkésőbb májusig az európai mozikba fog kerülni.