Live sessionnel tért vissza a pécsi Cvlt of Grace

Majdnem öt éve, hogy a pécsi Cvlt of Grace utoljára hanganyaggal jelentkezett, név szerint a zseniális Tears kislemezzel. Bár a csapat hivatalosan sosem állt földbe, kissé megbújtak azóta – egészen mostanáig. A dark hardcore összes létező testvérműfaját felvonultató brigád egy bő negyedórás live session felvétellel állt elő, aminek a megjelenését így kommentálták:

Észre sem vettük, hogy repül az idő… Sok minden megváltozott és eltűnt, mióta utoljára hírt adtunk magunkról. Mi is változtunk, mint minden körülöttünk, de nem tűntünk el, nem is tervezzük, sőt…

A hétvégén a KMDB Recordings közreműködésével, egy live session keretein belül felvettük a Tears című lemezünk teljes anyagát, immáron 5 taggal, klasszikus „fiúbanda” felállásban. Gőzerővel készül az új anyag, amit terveink szerint még idén megosztunk veletek!

Ezek elég jó hírek és alig várjuk, hogy többet is hallhassunk a srácokról.

A KMDB Recordings nemrég egy másik kiváló pécsi csapattal, a Sirens Chanttel kokettált, illetve érdemes bekövetni a csatornát, mert rengeteg tehetséges, az ország déli féltekéjén honos csapat mutatja meg, mire is képesek élőben.