Lidércfény: a második előzetes a Bipølaris első nagylemezéről

A februárban megjelent első friss dal után megérkezett a Bipølaris második száma a hamarosan megjelenő, Sagittarius A* című nagylemezről. Az új gitárossal bővült hardcore punk-banda egy saját gyártású animált videóval állt elő, melyet a Lidércfény című számhoz készítettek.

Az album április közepére várható, ám addig is számíthatunk még pár meglepetésre a srácoktól, köztük több élő szereplős, illetve animált videóra, természetesen ezek mindegyike új dalokra készül. Minderről a banda az alábbiakat posztolta:

Jövő héten (csütörtök!?) jelentkezünk Éber című, az alvási paralizis témáját boncolgató számunkkal/klippünkkel,
Somay Áron és a Smooth Goose Productions gondozásában, Vecsey Veronika közreműködésével (hatalmas köszi, te bősárkányi punk-kaszkadőr <3)! (Ja meg köszi Vitéz Marcell és Kiss Mátyás a segítséget! Örök hálánk üldözni fog titeket!)

Később (kb. 2 hétre rá) jelenik meg az album címadó dala, a Sagittarius A*, egyben a videoklipje a Mihaszna Film gondozásában (hatalmas köszi nektek, ti gyönyörű őrültek). Valamint igyekszünk még 2 anim videót összetákolni április közepéig. Waldmann Bogi közben csinált nekünk egy zseniális artworköt, amivel mi pólóra nyomatva szeretnénk ezekben a lélekőrlő időkben megtámogatni A Betont egy 2 hetes előrendeléssel.

A pólóból lesz férfi és női verzió is, minden méretben. Az ára 3500 ft, amiből a gyártási költségen felül minden forint a győri A Beton klubnak/próbaterem-komplexumnak megy. Ha rendelnél, illetve egyéb kérdésed van, keresd a bandát a facebookon.