Levágott kezek ebédre – Két új számmal vezeti fel márciusi albumát a Wristmeetrazor

Már majdnem három év eltelt azóta, hogy a Wristmeetrazor kihozta nagy sikerű második lemezét, a Replica of a Strange Love-ot, így épp itt volt az ideje, hogy a metalcore-banda valami újdosnággal hozakodjon elő. Ennek most bőségesen eleget is tettek, ugyanis bejelentették harmadik anyagukat Degeneration címmel, és kapásból két új dal is meghallgatható róla. A március 29-én érkező lemez lesz egyébként az első, amin bemutatkozik az új bőgős, Userelaine, és a gitáros, Nate Billmyer.

A most kiadott két szingli közül a Trepanation kapta a nagyobb figyelmet, vele együtt a klipet és a felhajtást is, és ezzel kapcsolatban nyilatkozott Justin Fornof énekes is arról, hogy mi ihlette a dalt. Itt pedig hangsúlyoznám, hogy sok dolgot hallottam már, ami különböző szerzemények hátterét illeti, de ilyet még aligha:

Volt egy álmom, mielőtt New Jersey-be repültünk, hogy felvegyük az albumot. Az álmomban egy elcseszett tévés főzőműsorban vettem részt, ahol az volt a feladat, hogy vágjam le a kezeimet, főzzem meg és fogyasszam el őket. Ezek után ránéztem a csonkokra, ahol a kezeim voltak korábban, és éreztem a fantommozgást.

Nem tudjuk, hogy Justin mit meg honnan fogyasztott ez előtt az éjszaka előtt, de ne folytassa inkább!

Mutatjuk is az egészen Code Orange-es indusztriális magasságokat megcélzó klipes dalt – ami ilyen sztorival a háta mögött akár merészebb vizuális megvalósítást is kaphatott volna, de ne legyünk telhetetlenek! Alatta pedig ott a másik cuccos, a jóval fingatósabb No Ceremony.