Lesz egy második Pantera-koncert is a Barba Negrában

Akárhogy is nézzük, mindenképp 2023 egyik legfontosabb metalzenei történése az, hogy 25 év után újra Budapestre jön a Pantera – vagy legalábbis ami megmaradt belőle. Miután a május 30-i koncertre pár nap alatt elfogytak a jegyek, a Barba Negra most bejelentett egy ráadásbulit is, ami az eredeti dátum utáni napon, május 31-én lesz. (Aznap egyébként eredetileg Bécsben játszott volna a zenekar, de az ottani koncertjüket Phil Anselmo énekes évekkel ezelőtti karlengetős botrányának felmelegítése miatt visszamondták az ottani szervezők.)

A zenekar jelenlegi turnéfelállásában a klasszikus linenup még élő tagjain, Anselmón és Rex Brown basszeren kívül gitáron Zakk Wylde (Black Label Society, Ozzy Osbourne), dobosként pedig Charlie Benante (Anthrax stb.) játszik.

Az extra dátumra a jegyek először február 15-én 10 órától a regisztrált Live Nation tagok számára lesznek elérhetőek, a teljeskörű jegyértékesítés február 16-án 10 órakor indul a www.livenation.hu, a www.funcode.hu és a www.rock1.hu oldalakon.