Lemezkiadót alapított az Asking Alexandria gitárosa!

A babaarcú Ben Bruce internetes mémsége mellet az Asking Alexandria nevű rendkívül sikeres metalcore zenekar gitárosaként és háttérvokalistájaként került be a köztudatba, azonban most szerepet vállal a zeneipar egy másik területén is (főleg, hogy a saját ruhamárka alapítása már rég kiment a divatból). Kyle Borman hangmérnökkel az oldalán megindította saját lemezkiadó cégét, a KBB Records-t, a hivatalos sajtóközlemény így szól:

„Ennyi év tervezés, turnézás, dalszerzés és tanulás, fent és lent, viszály és egyetértés után végre felnőttem ahhoz, hogy ne csak szeressem a zeneipart, de megértsem és tiszteljem is. A KBB Records egy kiadó melyet előadók vezetnek előadók számára. A zene iránti szeretetemmel és szenvedélyemmel a zeneipari tudásom és szakértelmemmel együtt az a célunk, hogy kitűnő előadókkal dolgozhassunk együtt mindenféle műfajból, és hogy szeretnivaló, nagyszerű zenét készítsünk, adjunk ki.”

A friss kiadónak már meg is történt az első leigazolása, akik pedig nem mások, mint a Scare Don’t Fear nevű, hip-hopot a metallal vegyítő zenekar. Ők már meg is kezdték lemezük felvételeit, melyben itt betekintést is adnak: