Lehull a lepel az Emmure új felállásáról

maxresdefault[1]

Még karácsony előtt ütötte fel a fejét a hír, hogy az Emmure frontemberét, Frankie Palmerit kollektívan magára hagyták a banda zenészei, akik idén inkább egy új projektben folytatják majd a közös zenélést. Palmeri erre gyorsan világgá is kürtölte, hogy mindenki nyugodjon csak le, ő már meg is találta maga mellé az új társakat – a kilétük felfedését azonban távolról sem siette el. Konkrétan egészen a múlt hétig, a zenekar aktuális Európa-turnéjának kezdetéig kellett várni, hogy a közönség számára is kiderüljön, kik is zenélnek most a csapatban.

Frankie az új felálláshoz a jó ideje inaktív Glass Cloudból igazolta át Josh Travis gitárost és Josh Miller dobost, basszuson pedig Travis egykori The Tony Danza Tapdance Extravaganzá-s zenésztársa, Phil Lockett egészíti ki a lineupot. Hogy az újgenerációs Emmure az idei évre beígért új lemezen merre mozdul tovább, arról egyelőre csak találgathatunk, viszont hogy élőben hogy szól a csapat, arról máris tudunk mutatni pár videót.

A banda holnapután, április 27-én a Dürer Kertben élőben is csekkolható lesz az Impericon Never Say Die! Spring Festen, ahol előttük olyan bandák váltják egymást, mint a nagy visszatérő Despised Icon, a Northlane, a Chelsea Grin, a Hundredth és a Hellions.