Leander: mini turné februárban

2011. február 10 és 13 között, egy mini turné keretein belül összefog a Scary Guyz Metallica Tribute, a Vulgar Display Of Cover Pantera tribute és ráadásként pedig debütál az interneten nagy sikernek örvendő Leander zenekar is!

És hogy miről is fog szólni a buli?

Scary Guyz

Az egyedülálló esteket a Scary Guyz Metallica tribute nyitja, a Metallica talán legismertebb, és legsikeresebb lemeze 20 éves évfordulója kapcsán, a TELJES fekete lemezt, elejétől a végéig felvonultatva.

Vulgar Display Of Cover

Ezt követően Vörös Attila (Nevermore/Warrel Dane/Leander) és Mári Péter (Room Of The Mad Robots) ex-RTS tagokból verbuválódott új, Vulgar Display Of Cover PanterA tribute csapata Guoth Zalán (Nuke, Scary Guyz) basszusgitárossal és Budai Béla (GetNo) dobossal kiegészülve. 1991-ben az anyazenekar két lemez, a Cowboys From Hell és a Vulgar Display Of Power között turnézott (de már javában írták a a Vulgar-os dalokat…:)), így vegyesen, a Cowboys-ról csemegézgetve, a Vulgar lemezt teljes egészében előadva kedveskedik a csapat az arra érdeklődőknek. A zenekar egyébként hagyományteremtő módon, évről-évre, az aktualitást szem előtt tartva, sorra fogja venni az összes kiadott PanterA lemezt, egészen a 2000-es Reinventing The Steel-ig!

Leander

Akinek pedig még ennyi se lenne elég, Leander és csapata egy nagyon különleges produkcióval is készül erre a szombatra!

Helyszínek

Február 10. – Szeged – Club Noir – Belépő: 700 Ft
Február 11. – Debrecen – Unplugged Club
Február 12- – Budapest – Dürer Kert nagyterem – Belépő: 800 Ft
Február 13. – Pécs – Inferno Music Club (régi Toxic klub)

A február 11-ei debreceni és a 12-ei budapesti (teljes) buli rögzítve lesz, ami valamilyen formában napvilágot is fog látni a jövőben!

Gyertek el, ünneplejünk, zúzzunk és emlékezzünk együtt!

www.youtube.com/MusicLeander
www.planetnoir.com