Le kellett állítani egy Slipknot-koncertet, mert a rajongók tüzet gyújtottak a nézőtéren

Slipknot már majdnem befejezte az őszi amerikai turnéját, de az utolsó előtti állomáson, az arizonai Phoenixben még nem várt problémák merültek fel. A kedden az Ak-Chin Pavilionban tartott koncerten ugyanis a rajongók tüzet raktak a nézőtér hátsó részében elhelyezett székekből, majd a több méter magasra felcsapó lángok körül circle piteztek. Emiatt a zenekar kénytelen volt félbeszakítani a koncertet, és csak a tűzoltók intézkedése után, fél órával később folytatták a műsort. Az időhúzás miatt viszont több dalt is ki kellett húzni a programból (név szerint a Dualityt és a Spit It Outot), így már csak azt a három számot játszották el, amit amúgy ráadásnak terveztek. A tűz miatt senki nem sérült meg, de a tűzoltóság vizsgálatot indított.

Az esetről nyilván elég sok videó is kikerült a netre, alább lehet nézni párat.

A turné utolsó állomása most pénteken lesz a Los Angeles-i Knotfesten, ami egyébként a banda történetének első stadionkoncertje lesz. A koncertet (meg az összes többi zenekart is a BMTH kivételével) élőben streamelni lehet majd, persze nem ingyen, hanem online jeggyel.

Emellett a Slipknot a napokban elkezdte felvezetni az állítólag hamarosan érkező új dala megjelenését, ez egyelőre annyiból áll, hogy egy sejtelmes weboldalon lehet belehallgatni a dal néhány apró részletébe.