Last Minute Casketgarden koncert

A Casketgarden vállalta el, hogy helyettesíti a Tesstimony zenekart a Harag Napja fesztiválon, Tatabányán, a Roxxy Music Cafe-ban augusztus 30-án, este 22:00 órától.
A Tesstimony lemondani kényszerült a bulit.

A Casket éppen augusztus 29-én Pesten jár, ahol az Antiparádén is szerepel, így viszonylag könnyen meg tudtuk oldani a beugrást.
Aki nem ismeri még az Incompleteness In Absence lemezt, melynek dalai a koncertek gerincét adja majd, annak jó hír, hogy a MySpace oldalunkon már 3 szám is fennt van róla, mivel nemrég felkerült a HammerWorld mellékletes Sulphur Breath Laughter is. Lehet készülni a bulikra. :)

További hír még, hogy felépítésében és dizájnban megújult honlapunk is: www.casketgarden.hu .

A szervezők nyilatkozata:

VÁLTOZÁS: sajnos változás lesz a Harag Napja programjában. Sajnos a Darkfall /munkahelyi elfoglaltságok/ és a Tesstimony /Endre visszarepül Dániába/ is lemondani kényszerült a bulit, így a zenekarok sem a budapesti Antiparádén, sem a szombati Haragnapon nem tudnak fellépni. Jelenleg folyik a helyükre lépő bandák keresése, mivel új a helyzet most még nem tudok írni konkrétumokat, de igyekszünk minél jobb bulit összehozni az estére. Megértéseteket ezúton is köszönjük!

A Haragnapi fellépőket erősíti majd a Caskegarden, illetve egy további zenekar szervezése még folyamatban.