Lassan kész a Whitechapel új albuma, de addig itt egy klip az előzőhöz

Elég valószínű, hogy 2023 végéhez közeledve egyre többet fogunk hallani a Whitechapelről. Egyrészt azért, mert októberben Budapesten játszanak, plusz közben már a közelgő új lemezüket is promózgatják, de azért volt még idejük arra is, hogy kihozzanak egy friss videót a legutóbbi anyagukhoz, a kissé felemás fogadtatású Kinhez is. A 2021-es albumról a Without Us dal kapott egy kisfilmet, ami magába foglalja a Without You című intrót is, és azt nézhetjük végig, ahogy Phil Bozeman énekes hétköznapi énje és a behemothos Nergalnak öltözött alteregója veszekszik egymással, heves kamehamézások közepette.

A banda közleménye szerint ezzel a videóval végleg lezárják a Kin éráját – miközben már nyakig benne vannak a következő fejezetben is. A kilences albumot már nyáron elkezdték felvenni, és a napokban Bozeman már egy olyan videót is megosztott, amiben új riffeket hallgat, de olyan súlyosakat, hogy konkrétan lerepül a fejhallgató a fejéről. És ha mindez nem lenne elég Philből, pár napja jelent meg a Spite új száma, amiben szintén hallatja a hangját.

A Whitechapel és a Spite egyaránt fellép október 12-én a Barba Negrában a Thy Art Is Murder vendégeként, továbbá a bulin még a Fit for an Autopsy is játszik.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Philip Bozeman (@philbozeman) által megosztott bejegyzés